Nučićijada 2022

„ABBA REAL TRIBUTE BAND“ na Nušićijadi

Bina “Okruglo pa na ćoše” u subota od ponoći rezervisana je za prave “kraljice plesa”. Tada će nastupiti Abba Real Tribute bend, koji oduševljava ne samo muzičkim, već i svojim scenskim nastupom, koreografijom i kostimima. Ovaj bend iz Zrenjanina čuva zvuk sedamdesetih koji nema rok trajanja. Njega čine školovani muzičari, koji su se okupili sa ciljem da današnjoj publici približe hitove ove nekada veoma popularne grupe.

Originalnim nastupom, muzičkim izvođenjem, kostimima i koreografijom, bend potpuno dočarava atmosferu i duh koji su vladali na koncertima legendarnog pop sastava. Hitovi poput Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma mia, SOS i mnogi drugi, izvode se na originalan način, ne izlazeći iz okvira autentičnog.

Članovi ovog svetski priznatog sastava su: Milena Albijanić u ulozi vokala sa plavom kosom – Agnete Feltkog, Julijana Vincan kao brineta Ani-Frid Lingštad, Boško Đelilović Bole kao gitarista Bjorn Ulveus, Marko Pejčić u ulozi Benija Andersona. Ritam sekcija su Damir Mojsin (bas gitara), Slobodan Levakov (bubnjevi), a prateći vokal Olgica Erdeljan.

Poznati su po vrlo zapaženim nastupima širom sveta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *