Nušićijada 2018

Nušićijada visoko na Avalskom tornju

Uokviru promotivne postavke Turističke organizacije Srbije (TOS) pod sloganom „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta“, na jednom od najlepših beogradskih izletišta Avali, danas je predstavljena ivanjička Nušićijada.  Otvoren poziv da od 24. do 26. avgusta budu viđeni u Ivanjici dobili su ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljaljić, direktorka TOS-a, Marija Labović i mnogobrojni posetioci ovog događaja..

Volonterke Nušićijade delile su brošure i flajere koji vizuelno oslikavaju ivanjički festival, jedinstven po formi i sadtžaju, a to je kod publike izazvalo veliko interesovanje.

Posetioci su imali priliku da učestvuju u zabavnom programu, da vide predstavljanje folklornih narodnih igara, nastupe muzičkih grupa, kao i projekcije turističkih filmova na mnogobrojnim štandovima gde su promovisane najlepše destinacije i kulturno-turističke manifestacije u Srbiji.

U okviru događaja prisutni su mogli da učestvuju u kvizu znanja „Koliko poznajete Srbiju“ a zauzvrat su dobijali vredne nagrade poput ulaznica za Etnografski muzej, vikend u nekoj od srpskih banja, vožnju helihopterom iznad neke turističke destinacije u Srbiji kao i druge zanimljive nagrade.

Nušićijada je bila veoma zapažena u okviru ovog promotivnog događaja.  Svi ljubitelji kulture, zabave, smeha i veselja pozvani su u srpsku varoš Ivanjicu,  od 24. do 26. avgusta, na festival jedinstven po formi i sadržaju, prepoznatljiv u Srbiji ali i zemljama regiona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *