Nušićijada 2018

Nušićijada promovisana na Beogradskom manifestu

Turistička promocija Nušićijade nastavlja se širom Srbije a proteklog vikenda zapaženu prezentaciju ivanjički festival imao je na ’’Beogradskom manifestu 2018“, održanom  na Kalemegdanskj tvrđavi.  

Beogradski Manifest, kao visoko pozicionirana platforma za predstavljanje najboljih manifestacija i turističkih destinacija Srbije i regiona, bio je dobra prilika za najavu festivala Nušićijada.

Promotivni materijal Nušićijade deljen je na štandu Turističke organizacije Srbije, kao i kroz direktnu komunikaciju sa posetiocima Manifesta.

Zemlja partner Beogradskog manifesta bila je Republika Srpska, a manifestaciju je otvorio Ministar trgovine i turizma, Predrag Gluhaković. Nušićijada, jedinstvena po formi i sadržaju, izazvala je veliko interesovanje posetilaca zbog čega je usledio otvoren poziv predstavnika Banja Luke za promociju ivanjičkog festivala u ovom gradu.

Posetioci ovog sajma su imali priliku da na jednom mestu vide sve ono što Srbiju čini interesantnom turističkom destinacijom, prikazano na savremen i kreativan način.

Uz brošure i drugi promotivni materijal, beogradskoj publici predstavljena je Nušićijada uz poziv da  „budu viđeni u Ivanjici“ od 24. do 26. avgusta, na devetom obnovljenom ivanjičkom festivalu humora i veselja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *